TOYOTA BOSHOKU TÜRKİYE 25. YILINI KUTLADI

03.11.2022

Toyota Boshoku Türkiye, kuruluşunun 25. Yılını özel bir tören düzenleyerek kutladı. Törene Sakarya Valisi Sn. Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doçent Doktor Beşel, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Başkanı Sn. Şahin ile bazı çalışanlarımız ve iş ortaklarımızın yöneticilerinin katıldı.

 

President, Toyota Boshoku Türkiye Başkanı Yoshiyuki Kato, yaptığı açılış konuşmasında tüm paydaşlara gösterdikelri işbirliğinden ötürü teşekkür etti. Konuşmanın ardından Toyota Boshoku Türkiye Başkan Yardımcısı Hakan Konak, şirketin tarihçesi, ekipman & malzeme yerlilik ve teknik yeterlilikte gelinen seviye, şirketin istihdam, ekonomik, sosyal ve çevresel katkılarını konu alan bir sunum yaptı.

 

25. Yılını kutlayan Sakarya Valisi Sn. Oktay Kaldırım “Şehir olarak sizden çok memnunuz. Şehrimize sadece üretim açısından ve özellikle kadın istihdamına verdiğiniz desteklerden dolayı değil, aynı zamanda gerek eğitim sektörümüze gerekse sosyal-kültürel hayatımıza katkılarınızdan dolayı çok memnun olduğumuzu ifade etmek isterim.” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan TMMT Başkanı Sn. Erdoğan Şahin “TBT, bizim büyük tedarikçimiz. Bugüne kadar birlikte birçok projede verimli çalışmalar gerçekleştirdik. İş birliğiniz ve kaliteli üretimimize olan katkınız için Toyota Boshoku çalışanlarına ve değerli yöneticilerine teşekkür ederim.” dedi.

 

Konuşmaların ardından program, fabrika turu ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.